У Новоархангельському районі 40 озброєних зловмисників видавали себе за батальйон “Азов”

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, на територію сільськогосподарського підприємства Новоархангельського району прибуло близько 40 невідомих озброєних осіб в камуфляжній формі та балаклавах, які представились спецбатальйоном МВС України «Азов».

Вказані особи примусово доставили на територію підприємства його керівника та вимагали від останнього передати їм права на зібраний урожай і майно. Проте, покинути територію підприємства їм не вдалося, оскільки виїзд заблокували мешканці населеного пункту, які також викликали правоохоронців.

На місце пригоди виїхало керівництво прокуратури та УМВС в області, співробітники УСБУ, слідчо-оперативна група. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України.

Встановлено, що вказані особи не мають жодного офіційного документу, який підтвердив би їх приналежність до спецбатальйону «Азов». На даний час, в рамках кримінального провадження проведено огляд частини автомобілів, вже вилучено чотири автомати, холодну зброю, амуніцію, бронежилети та кілька номерних знаків на кожний автомобіль. Слідчі дії тривають.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар