Кіровоградці купують українське

Обсяг продажу товарів вітчизняного виробництва у торговій мережі Кіровоградської області у січні–березені 2014 року становив 70,4% усіх реалізованих товарів. 

Про це повідомили Першій електронній у Головному управлінні статистики у Кіровоградській області

За січень–березень 2014р. підприємствами області (юридичними особами), що здійснювали роздрібну торгівлю та ресторанне господарство, реалізовано споживчих товарів на суму 1583,3 млн.грн., що в порівнянних цінах на 7,8% більше відповідного періоду попереднього року. Питома вага продажу продовольчих товарів у загальному обсязі роздрібного товарообороту області становила 44,8% (708,9 млн.грн.),  непродовольчих 55,2% (874,4 млн.грн.).

У торговій мережі серед продовольчих товарів найбільшу частку займав продаж алкогольних напоїв, м’ясопродуктів, виробів тютюнових, виробів кондитерських, молочної продукції, безалкогольних напоїв, сиру сичужного, плавленого та кисломолочного, свіжих плодів, ягід, винограду, горіхів, хліба та хлібобулочних виробів, серед непродовольчих товарів – бензину, товарів фармацевтичних, автомобілів та автотоварів, дизельного пального.

Заступник начальника                                                                  О.А.Нестеренко

Поширити:

Залишити коментар:

коментар