В обласної ДАІ знову новий керівник, а начальників МРЕО чекають тотальні звільнення (ФОТО)

В обласного Управління Державтоінспекції тимчасово з’явився новий керівник – обов’язки начальника виконує Олег Тарасенко.

Про це сьогодні під час наради в УМВС області оголосив начальник управління Анатолій Вітюк.

За його словами, Тарасенка призначили на період, доки очільник УДАІ УМВС в області Володимир Величко несе службу на сході країни ( він зголосився поїхати добровольцем у зону проведення АТО), а його заступник вже півтора місяці знаходиться на лікарняному і на роботу виходити найближчим часом не планує.

Також Вітюк порушив питання по діяльності начальників МРЕО. «Неприпустима ситуація, що здаючи на права, людина змушена платити не передбачені державою внески, а якісь інші суми, – зазначив головний міліціонер. – Я запропонував усім начальникам МРЕО написати заяви про звільнення. Покищо жоден не відреагував, тому ми працюємо спільно з інспекцією по особовому складу і вже є зафіксовані факти порушень. Ці матеріали будуть передані до прокуратури», – наголосив Анатолій Вітюк.

Під час наради громадські активісти звернули увагу на те, що навіть під час наради під стінами УМВС стоїть припаркований автомобіль представницького класу, хоча дорожня розмітка жовтими смугами забороняє паркування, а присутні на нараді працівники ДАЇ жодним чином не реагують на це грубе порушення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар