Минула доба у зоні АТО для українських військових минула без втрат

фото: bigmir.net

Учора внаслідок бойових дій жоден український військовий не загинув і не отримав поранень. 

Про це повідомив полковник Андрій Лисенко, речник Міністерства оборони України з питань АТО, під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.

Вчора у зоні АТО незаконні збройні формування здійснили низку обстрілів із важкого озброєння на Луганському напрямку.

«У Новотошківському протягом ночі бойовики двічі відкривали вогонь з мінометів калібру 120 мм, а вранці здійснили обстріл з артилерії калібру 152 мм».

Між 7:00 та 23:00 зберігалася тиша. Пізно ввечері бойовики обстріляли Новозванівку з мінометів та гранатометів, Станицю Луганську  та її околиці – з легкого озброєння. Загалом на Луганському напрямку бойовики порушили режим тиші 8 разів, 5 – із застосуванням важкого озброєння.

На Донецькому напрямку зафіксували 11 збройних провокацій з боку бойовиків. Найбільш напружена ситуація спостерігалася в Пісках, де бойовики здійснили мінометний обстріл середньої інтенсивності, застосовували також гранатомети і озброєння на БМП. На Горлівському периметрі та на ділянці Кам’янка – Авдіївка бойовики застосовували лише легке озброєння.

На Маріупольському напрямку бойовики здійснили 4 обстріли українських позицій, три з них – у Водяному.

«Під час цих збройних провокацій бойовики вели вогонь з кулеметів та гранатометів. Ще один обстріл зі стрілецької зброї відбувся у Старогнатівці», – додав речник Міноборони з питань АТО.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар