Кіровоградські хортингісти вибороли медалі на чемпіонаті України (фото)

58 спортсменів з Кіровограда, Світловодського, Олександрівського, та Кіровоградського районів взяли участь у чемпіонаті України та Відкритому чемпіонаті Дніпропетровської області з українського національного виду спорту – хортинг, який відбувся у Дніпропетровську.

Як повідомили кореспонденту Першої електронної у прес-службі Кіровоградського обласного осередку хортингу, у змаганнях взяли участь команди з12 областей (всього 204 спортсмени), а також АР Крим та Севастополя.

Кіровоградські хортингісти вибороли 4 золоті, 2 срібні та 9 бронзових медалей у розділі «Двобій», а також 2 золоті та 1 срібну в розділі «Форма». Ще одне 1-е місце наші спортсмени завоювали у показових виступах.

Президент Кіровоградського обласного осередку хортингу Валерій Вєхтєв зазначив, що команда Кіровоградщини за складом делегації була в Дніпропетровську однією з найчисельніших.

«Я звертався за фінансовою допомогою до багатьох людей у нашій області, проте відгукнулись одиниці. Завдяки директору ТОВ «Агросервіс-Технологія» Олександру Павленку, а також Миколі Савчуку, Валерію Петренку, Андрію Бойку та громадській організації «Громадянський союз Кіровоградщини» ми отримали можливість поїхати на змагання та завоювати там левову частину нагород. Приємно, що в нашій області є люди, які думають про нашу молодь, про культурно-патріотичне виховання наших дітей, які надалі розбудовуватимуть нашу країну», – зазначив Валерій Вєхтєв.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар