У Кіровограді хочуть створити бізнес-інкубатор

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

КП «Агентство розвитку міста Кіровоградської міської ради» подав на конкурс «Інтелектуальний капітал України» фонду «Майбутнє України» проект створення у Кіровограді бізнес-інкубатора. 

Як повідомили Першій електронній в прес-службі Кіровоградської міської ради, концепція бізнес-інкубатора була розроблена, виходячи з досвіду польських партнерів з Нижньосілезької Агенції Економічної Співпраці.

Розглядається декілька варіантів реалізації проекту: створення мережі бізнес-хабів на базі філій міської бібліотеки або створення повноцінного бізнес-інкубатора.

«Кіровоградська міська рада зацікавлена у реалізації даного проекту та готова взяти на себе частину витрат», – повідомив заступник міського голови Ігор Василенко.

Для максимально ефективного функціонування, бізнес-інкубатор потребує 300-400 м2 площі, поділених на кілька кімнат з 36 робочими місцями (залежно від спеціалізації супроводжуваних бізнес-проектів), а також конференц-зал та приміщення для проведення ділових зустрічей. Консультаційні та організаційні функції виконуватимуть 8 найманих працівників, серед яких будуть спеціалісти різних галузей.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар