Бобринецькі педагоги пікетували департамент освіти (ФОТО, ВІДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 27 березня, члени колективу Бобринецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів вийшли на центральну площу Кіровограда, аби привернути увагу керівництва області, зокрема департаменту освіти та науки, до проблем їхнього навчального закладу.

Як повідомили кореспонденту Першої електронної мітингувальники, вони виступають проти того свавілля, яке діється в школі-інтернаті протягом останніх трьох років, відколи заклад очолює Олена Павленко. (Про це йшла мова і в листі від педагогічного колективу спецшколи, який Перша електронна нещодавно опублікувала)

Бобринчани пояснюють: оскільки комісія, яка 21 березня навідувалася в школу-інтернат, не побачила порушень у діяльності директора і, відповідно, не вжила реальних заходів, педагоги вирішили особисто привезти до департаменту освіти і науки КОДА документи (книги наказів), які, на їхню думку, підтверджують факти зловживання Оленою Павленко службовим становищем.

Основна вимога освітян – звільнення Олени Павленко з посади директора Бобринецької школи-інтернату.

Вислухати думку пікетувальників прийшов Анатолій Коротков (голова постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури, туризму, спорту, у справах сім’ї, молодіжної політики) та Алла Олійник (заступник директора департаменту освіти і науки КОДА).


Поширити:

Залишити коментар:

коментар