Фірма, яка недопродала “Електротрансу” понад 5000 літрів дизпалива, знову заправлятиме нові автобуси

Заправка ТОВ “Титан-Кіровоград” на вул. Покровській / фото: google.maps

У системі електронних закупівель ProZorro відбувся другий тендер на закупівлю талонів на 40 тис. л дизпалива для комунальних автобусів МАЗ. У торгах перемогло ПП “Окко контракт”, але тендерна комісія знайшла недоліки у документації цієї фірми і визнала переможцем тендеру ТОВ “Титан-Кіровоград”. Ця кропивницька фірма виграла попередній тендер на закупівлю пального. Тоді, унаслідок підписання трьох додаткових угод, замість 40 тис. л дизпалива, “Електротранс” зміг закупити лише 34,81 тис. л – недоотримали понад 5 тис. л.

24 листопада КП “Електротранс” вже підписало договір із ТОВ “Титан-Кіровоград”.

16 листопада у системі електронних закупівель ProZorro відбувся аукціон, переможцем якого стало ПП “Окко контракт”.

Очікувана вартість 40 тис. л дизпалива становила 980 тис. грн, а ПП “Окко контракт” запропонувало ціну 915 тис. 999 грн. Заявка цієї фірми виявилася меншою на 1 грн від заявки іншого учасника.

скріншот із сайту ProZorro

Але 20 листопада тендерний комітет на своєму засіданні визнав переможцем іншого учасника – ТОВ “Титан-Кіровоград”. Пропозицію ж ПП “Окко контракт” відхилили через невідповідність наданої документації тендерним умовам.

Зокрема, на думку заступника голови тендерного комітету Юрія Москаленка, комерційна пропозиція ПП “Окко контракт” не відповідає зразку комерційної пропозиції, яку визначив замовник.

витяги з протоколу засідання тендерного комітету

Окрім того, на думку того ж Юрія Москаленка, проект договору, підписаний переможцем, не відповідає вимогам у декількох пунктах.

витяг з протоколу засідання тендерного комітету

За результатами розгляду пропозиції ПП “Окко контракт” тендерний комітет одноголосно відхилив її.

витяг з протоколу засідання тендерного комітету

Зазначимо, що у протоколі цього засідання напроти прізвища керівника КП “Електротранс” та голови тендерного комітету Олександра Луценка міститься напис “відрядження”, проте він виступав протягом засідання і приймав участь у голосуванні.

витяг з протоколу засідання тендерного комітету

Відповідно, переможцем цього тендеру визнали місцеву фірму ТОВ “Титан-Кіровоград”. 24 листопада КП “Електротранс” підписало з цією фірмою договір на поставку талонів на 40 тис. л дизпалива.

Як і під час першого тендеру, згідно з умовами оголошеної закупівлі, КП “Електротранс” закупить талони на 40 тис. л дизпалива номіналом – 10, 20, 30 і 40 л. Постачальник повинен мати не менше 2-х АЗС на території Кропивницького на відстані не більше 8 км від адреси покупця.

Нагадаємо, що ТОВ “Титан-Кіровоград” вдруге поспіль виграє тендер на поставку палива для комунальних автобусів. Під час перших торгів це підприємство заявило ціну на 200 тис. грн меншу від очікуваної вартості, але після підписання договору замість економії комунальне підприємство недоотримало понад 5 тис. л палива. КП “Електротранс” і  ТОВ “Титан-Кіровоград” підписали три додаткові угоди, після чого ціна дизпалива для нових автобусів зросла з 19 до 23,7 грн/л. Відповідно, не маючи права змінювати суму угоди, змінили кількість придбаного дизпалива – замість 40 тис. л дизпалива “Електротранс” закупив 34,81 тисяч літрів.

Згідно з Єдиним державним реєстром юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, ТОВ “Титан-Кіровоград”, яке виграло аукціон, зареєстроване у м. Кропивницькому за адресою вул. Покровська, 48. Засновником та кінцевим отримувачем вигоди є Грицай Микола Дмитрович, керівником – Радіонова Тетяна Степанівна.

Основним видом діяльності ТОВ “Титан-Кіровоград” є оптова торгівля твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами. Також підприємство займається роздрібною торгівлею пальним.

Після трьох додаткових угод “Електротранс” недоотримає понад 5000 літрів дизпалива для нових автобусів

Поширити:

Залишити коментар:

коментар