В ефірі всеукраїнського ток-шоу обговорили ситуацію з побиттям кіровоградського школяра (ВІДЕО)

Учора вечері, 17 травня, на телеканалі “Інтер” вийшла програма “Стосується кожного”, де обговорювали ситуацію з побиттям учня однієї з кіровоградських шкіл Сергія Філіпова, який збирав кошти на лікування своєї обпеченої сестрички.

У студію передачі було запрошено кіровоградського активіста Андрія Максюту, який власне і врятував 5-класника від групового побиття.

Як розповідає “ОСА”, негаразди у родині Філіпових розпочалися у 2015 році. Батько двох дітей, Олександр, працював на будівництві багатоповерхівки і під час падіння з висоти отримав травми тазу та обох ніг, ставши в результаті падіння практично інвалідом. А молодша дитинка Софійка, якій на той момент ще не виповнилося і року, у листопаді вдома обварилася окропом отримавши опіки 2−3 ступенів.

Мама дітей, Наталія, лежала з донечкою в опіковому відділенні до 25 грудня. Дитині лікували опіки, робили пересадку шкіри на одній ніжці. Зазначимо, що вона і надалі потребує лікування. Старший син Сергій, який навчається в кіровоградській школі № 24, збираючи кошти на лікування сестрички, був затриманий у центральному сквері міською службою у справах дітей і відправлений в реабілітаційний центр. Служба ж сповістила матір хлопця і школу.

Дізнавшись про такий випадок, враховуючи також і те, що Сергій поводив себе нервово у взаємовідносинах з ровесниками, адміністрація даного навчального закладу направляє його на психолого-медико-педагогічну консультацію. Далі з матір`ю хлопця провели розмову і дуже настійливо рекомендували провести йому обслідування у психіатра. Чому? Та тому, що він, за твердженнями педагогів, б’ється з учнями і проявляє, на думку тих же педагогів, агресію в бік школярів. При цьому те, що підліток таким чином змушений захищатися, — підтвердив і директор школи.

Перипетії долі маленького хлопчика, який змушений був жебракувати, щоб врятувати сестричку, обговорили у студії програми “Стосується кожного”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар