Сьогодні у голови Кіровоградської ОДА з’явився новий заступник

Сьогодні, 4 лютого, до виконання службових обов’язків заступника голови Кіровоградської ОДА приступив 36-річний олександрієць Андрій Коломійцев. Розпорядження про його призначення було підписано вчора, 3 лютого.   

“Призначити Коломійцева Андрія Олександровича на посаду заступника голови Кіровоградської обласної державної адміністрації з 3 лютого 2016 року як такого, що успішно пройшов стажування, за погодженням з Адміністрацією Президента України та Кабінетом Міністрів України відповідно до 10 статті Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, постанови Кабінету Міністрів України від 11 квітня  2012 року №187 “Деякі питання, пов’язані з підготовкою і внесенням подань щодо осіб, призначення на посаду та звільнення з посади яких здійснюється Верховною Радою України, Президентом України або Кабінетом Міністрів України чи погоджується з Кабінетом Міністрів України” з посадовим окладом згідно зі штатним розписом-“, – пишеться в розпорядженні голови КОДА Сергія Кузьменка.

Читайте також: Куди перевели заступника голови Кіровоградської ОДА і хто зайняв його місце

Нагадаємо, 30 січня своїм указом Президент України Петро Порошенко звільнив Андрія Коломійцева з посади голови Олександрійської районної державної адміністрації. Але, це звільнення є очікуваним, адже чиновник вже тоді стажувався на посаду заступника голови Кіровоградської ОДА.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар