У двох громадах відкрили класи безпеки

Класи безпеки відкрилися у двох районах області 12 червня.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби У ДСНС в області.

У Новомиргородському ліцеї №3 Новоукраїнського району відкриття класу безпеки перетворилося у масштабне дійство, до якого залучили команду ДЮРП та членів місцевого осередку військово-патріотичної гри «Джура». Після урочистостей за участі представників місцевої влади, освітян та рятувальників для учасників заходу влаштували інтерактивну гру-змагання у кількох локаціях. На кожному з етапів гри учасники мали показати знання у сфері безпеки, спритність та практичні уміння, набуті під час навчального року.

Ще одне відкриття безпекової лабораторії для школярів відбулося у Богданівському ліцеї ім. І.Г. Ткаченка Суботцівської сільської ради Кропивницького району. Усі охочі мали можливість поспілкуватися з рятувальниками та дізнатися від них чимало нового, що не входить до шкільної програми. Говорили про правила безпеки у побуті та під час відпочинку. З’ясовували, що є варіантом норми, а що вкрай небезпечно для людини, як запобігти вогняному лиху та що робити, коли пожежа вже сталася.

Також під час відкриття не оминули увагою надактуальне питання вибухівки:  познайомилися з видами сучасних боєприпасів та засвоїли порядок дій у разі їх знаходження.

1-7

6-3

10-1

12

Нагадаємо, протягом доби на Кіровоградщині рятувальники приборкали сім пожеж (ФОТО).

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар