Що таке QA і як стати тестувальником з нуля?

© pixabay.com

Сьогодні QA Tester вважається одним із найзатребуваніших на ринку ІТ.

Про це Першій електронній газеті повідомили в прес-службі обласного центру зайнятості.

QA Tester – це фахівець, який тестує готове програмне забезпечення на наявність багів та виправляє їх у разі, якщо дозволяють його фахові компетенції. А якщо ні – направляє програмне забезпечення розробнику, який відповідає за частину коду, де тестувальник виявив баги.

Сучасний тестувальник програмного забезпечення також контролює якість додатків, над якими працює організація.

За сприяння Державної служби зайнятості сьогодні можна оволодіти необхідними знаннями, пов’язаними з тестуванням програмного забезпечення.

Де опанувати нові знання? На базі Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, де 13 червня 2023 року розпочинються курси цільового призначення за напрямом «Тестування програмного забезпечення».

Важливо, що навчальний курс з тестування програмного забезпечення передбачає максимум практики. Такий тип навчання допомагає слухачам створити або доповнити свої професійні портфоліо та в подальшому успішно комунікувати із роботодавцем та замовником.

Вимога до претендентів – впевнений користувач ПК та бажання опанування нових знань.

Для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне. Для всіх інших –можливе навчання на платній основі.

Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на офіційному сайті навчального закладу (http://surl.li/hqsvg) або у фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут: https://is.gd/20aDFB

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар