Чим вирізняються ножі Glock?

На ринку холодної зброї представлено безліч брендів, які заслуговують на увагу потенційних користувачів. І особливо вигідно серед них виділяється ніж Glock. Продукція бренду призначена для виконання тактичного бойового захисту. Головне, купувати продукцію на перевірених ресурсах, наприклад, One-Click.

Особливості продукції Glock 

Спочатку компанія Глок спеціалізувалася виключно на виробництві вогнепального знаряддя, але з часом виникла необхідність в перекваліфікації. І в результаті Glock став виробляти ножі з вуглецевої сталі з властивостями пружності. Усе це — завдяки проходженню термообробки. Подібний підхід дає змогу досягти щонайменше 55 одиниць за шкалою Роквелла.

Попри різноманітність моделей Glock, існують деякі стандарти:

  • вага коливається в межах від 202 до 206 грамів;
  • довжина клинка становить 16,5 сантиметрів;
  • саме знаряддя з держаком досягає довжини у 29 сантиметрів. 

Серед відмінних рис ножів Глок — використання оксидного покриття для клинка, що робить його чорним і заодно нівелює можливість появи корозії. І найголовніше, такий клинок не дає відблисків і абсолютно непомітний з боку.

Ключові особливості кожної з частин ножа 

Для держака часто використовується поліамід, що забезпечує шорстку поверхню для міцного хвата. Матеріал стійкий до активного хімічного і фізичного впливу. А використання п’яти кільцевих насічок запобігає можливості вислизання з руки. Гарда виготовляється з вуглецевої сталі. Для додання мінімалістичного вигляду вона позбавлена прикрас. Але при цьому присутнє невелике заокруглення на нижній частині — це практична необхідність, використовується як опора для пальця. 

Лезо ножа Глок найчастіше виготовляють злегка плескатим. Фахівці також наголошують на необхідності підтримання особливого кута заточування, що необхідно для підтримання міцності ножа. Як основа для леза використовується сталь 1095.

Як бойове знаряддя, ніж Glock досить невибагливий. Необхідно тільки ретельно протирати його від вологи та періодично натирати балістолом або іншими мастильними речовинами.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар