СБУ видворила з Кіровоградщини нелегального мігранта з Єгипту

фото uapress.info

У місті Кропивницький контррозвідкою Управління Служби безпеки України в області під час проведення рейду в рамках спільної із міграційною службою області операції «Мігрант», по місцям компактного проживання іноземців, співробітники СБ України виявили нелегального мігранта громадянина Арабської Республіки Єгипет.

33-річний єгиптянин прибув до України рік тому, повідомляє прес-служба УСБУ в Кіровоградській області. За цей час іноземець до підрозділів міграційної служби з питань легалізації свого перебування на території України не звертався.

За порушення правил перебування на території України на іноземця складено адмінпротокол та притягнено до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні».

Відносно іноземця було прийнято рішення про примусове повернення за межі України. Втім громадянин Єгипту не виконав відповідні вимоги та не залишив Україну.

Міграційною службою області подано адміністративний позов до суду щодо примусового видворення іноземця за межі України, який було задоволено.

Постанову суду реалізовано 16 листопада. Громадянин Єгипту з міжнародного аеропорту “Запоріжжя” залишив Україну та повернувся на батьківщину.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар