У Кіровоградському районі під час пожежі загинуло 4 людей (ФОТО)

У Кіровоградському районі під час гасіння пожежі у житловому будинку виявлено тіла 4 загиблих осіб. Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією від прес-служби У ДСНС України у Кіровоградській області.

12 травня, о 02:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку в с. Оситняжка Кіровоградського району. Негайно до місця виклику було направлено 2 пожежні підрозділи Кіровоградського ДПРЗ. Відстань до місця пожежі становила 27 км.

 По прибуттю до місця виклику було встановлено, що горить покрівля житлового будинку. Під час гасіння пожежі у будинку було виявлено тіла 4 загиблих осіб. О 04:07 пожежу було локалізовано та 04:50 ліквідовано.

 На гасіння пожежі залучалося 2 відділення державного пожежно-рятувального загону № 1 У ДСНС України у Кіровоградській області у складі 8 чоловік особового складу та 2 одиниць техніки, оперативна група Кіровоградського МРВ У ДСНС в області, слідчо-оперативна група Кіровоградського РВП ГУ НП України в області.

 Причина пожежі встановлюється.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар