В Олександрії чоловік намагався принести себе у жертву, щоб очистити центральну площу від “ідола” Леніна

фото зі сторінки "Сучасна Олександрія" у Фейсбуці

Олександрійські правоохоронці затримали чоловіка, який намагався “очистити” центральну площу міста від “ідола” за допомогою жертвопринесення. Завершити ритуал йому не дала муніципальна поліція. Поліцейським, які прибули на місце він сказав, що хотів “принести свій дух у жертву богу на місці православного храму”.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Олександрійські новини.

Подробиці події розповів начальник сектору моніторингу Олександрійського відділу поліції Сергій Козловський.

Зранку 31 серпня на Соборній площі Олександрії з’явився одягнений у чорне чоловік із жертовником та медальйоном у формі черепа. Жертовник він встановив на місці колишнього пам’ятника Леніну, де раніше знаходився Успенський собор, який зруйнували більшовики у 30-тих роках минулого сторіччя. Завершити ритуал завадила муніципальна поліція, працівники якої затримали чоловіка та передали Національній поліції. При обшуку у чоловіка вилучили, серед іншого, три ножі та піхви.

Поліцейським 56-річний мешканець Олександрійського району розповів, що хотів “принести свій дух у жертву богу на місці православного храму”. Ножі він добровільно віддав правоохоронцям. Останні тепер мають з’ясувати, чи є стилізовані кинджали чоловіка холодною зброєю. Чи перебуває екстраординарний мешканець Олександрійщини на обліку психіатрів, поки що невідомо.

Як пишуть “Олександрійські новини” із неофіційних джерел, за допомогою такої специфічної процедури чоловік хотів очистити центральну площу, де раніше був храм, від слідів ідола – пам’ятника Леніну.

Вилучивши ножі та опитавши чоловіка, правоохоронці відпустили його.

фото: Сучасна Олександрія

Поширити:

Залишити коментар:

коментар