ВАТ “Кіровоградгаз” звинувачують у блокуванні роботи заправки

Ілюстрація

Сьогодні, 17 серпня, на перехресті вулиць Курганна і Комарова у Кропивницькому зібралося майже півсотні містян, які перешкоджали працівникам ВАТ “Кіровоградгаз” ремонтувати газопровід. Люди говорять, що ті нібито намагаються незаконно припинити подачу газу на газозаправну станцію, яка знаходиться на вулиці Волкова.

Про це повідомляє кореспондент Першої електронної газети з місця події.

“Ми намагаємося не допустити незаконних дій по пошкодженню газопроводу, який постачає газ на Олексіївку, а також на газозаправну станцію, яка знаходиться на вулиці Волкова, – говорить адвокат фірми власника ГЗС Михайло Гуртовий. – Із минулого понеділка, працівники ВАТ “Кіровоградгаз” хочуть незаконно перекрити постачання газу. Справа в тому, що на селищі Новому є пов’язана з ними газозаправна станція. Напевно, це робиться з метою перерозподілити ринок, щоб всі автомобілі, які їздять на метані, не мали змогу заправлятися тут, а їхали на селище Нове. Були неодноразові спроби перекрити вентилі біля газозаправної станції, але нам не надали ніяких документів, тому звісно, що ми не погодилися на перекриття, бо воно незаконне і безпідставне. На цьому перехресті знаходиться врізка труби, через яку йде постачання. І от зараз під надуманим приводом хочуть розкопати тут землю, щоб пошкодити трубу і в штучний спосіб припинити подачу газу. За час спілкування, нам кажуть, що тут аварійна ситуація, а коли атестований прибор не показує жодного витоку газу, то запевняють, що це технічне обслуговування, або мова йде про виявлену іржу в закопаній трубі”.

У свою чергу, головний інженер ВАТ “Кіровоградгаз” Володимир Стрижак говорить про те, що роботи на цій ділянці ведуться за графіком і входять у план підготовки до зими зі всіма дозвільними документами.

“У цьому місці заплановане проведення робіт із підготовки до зими, а саме плануємо відкопати газопровід, провести на ньому обстеження і усунути пошкодження ізоляції. На всі роботи з асфальтування укладений договір і спеціалізоване підприємство згодом відновить асфальтне полотно. Всі необхідні дозвільні документи, обстеження і плани робіт є в наявності. Ніякого відключення споживачів не планується”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар