Троє кропивничан продавали саморобні наркотики через Інтернет

Наприкінці минулого тижня у Компаніївському районі поліція викрила трьох раніше судимих громадян, які облаштували у покинутому будинку нарколабораторію. Готові наркотики продавали дистанційно через мережу Інтернет, і лише споживачам із інших областей.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сторінку начальник Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Сергія Кондрашенка.

У старій і занедбаній хаті з жахливими санітарними умовами, «хіміки» виготовляли психотроп та опій. На місці поліцейські виявили значну кількість лабораторного обладнання, сірчану кислоту, кілька видів розчинника, етил, червоний фосфор, більше трьох тисяч пігулок, які особи використовували під час «виробництва», порошкоподібну сировину для виготовлення амфетаміну та висушені рослини канабісу. Під час огляду прибудинкової території також було виявлено плантацію конопель.

Усі троє підозрюваних – непрацюючі мешканці Кропивницького. Жоден із них не має спеціальної освіти чи чітких знань із виробництва наркотичних засобів. Розповідають, що знайшли інструкцію з їх виготовлення в одній із, нині заборонених в Україні, соцмереж. Компоненти змішували у приблизних пропорціях. Готові наркотики продавали дистанційно через мережу Інтернет, і лише споживачам із інших областей, очевидно побоюючись, що “клієнт” міг загинути відразу після вживання.

У даний час поліцейські розслідують кримінальні провадження за фактами незаконного зберігання наркотиків, посіву нарковмісних рослин, організації нарколабораторії. Усі троє фігурантів перебувають під вартою.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар