Терористи на Донбасі проводять примусову мобілізацію

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Керівники терористичних угрупувань, які діють на території Донецької і Луганської областей оголосили про початок мобілізації мирного населення до лав бойовиків.

Про це Першій електронній газеті повідомив боєць Національної Гвардії Максим П. з Кіровоградщини.

За його словами, термінова мобілізація наразі проводиться в Харцизьку, Сніжному, Шахтарську, Іловайську та Амвросіївці. До бандформувань залучають чоловіче населення віком від 15 років. Мобілізація є примусовою –  хлопцям і чоловікам погрожують жорстокими фізичними розправами по відношенню до них самих і їхніх сімей. Про мобілізацію сьогодні оголосили і в районах міста Донецька, які досі контролюються терористами.

“Може чоловіків і залякують, змушують приєднуватись до терористів, погрожуючи вбити їхніх рідних… Але хіба вони і їхні родини не живуть під постійним страхом смерті вже 7 місяців? Хіба їх задовольняє режим терористів? Якщо вони приєднаються до бойовиків (навіть під страхом смерті), то вони стануть зрадниками! <…> Чому ми зараз воюємо за український Схід і хоронимо своїх друзів, а вони (жителі Донбасу, ред.) просто відсиджуються по хатах, а тепер ще й мобілізації потурають? Бо їм страшно за своє життя? А нам, хлопцям, які захищають свою Батьківщину, не страшно?! ” – сказав Максим П.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар