Черговий загін кіровоградських рятувальників відбув на Схід

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Загін рятувальників у кількості п’яти саперів групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення та фахівця медичної служби управління ДСНС Кіровоградської області відбув до Слов’янська Донецької області, щоб змінити на бойовому посту колег, які майже півтора місяці працюють над очищенням житлового сектора та об’єктів народного господарства зруйнованого міста від вибухонебезпечних предметів.

Як повідомила Першій електронній газеті прес-служба управління ДСНС в області, за традицією, що віднедавна з’явилась у наших рятувальників, біля каплиці Пресвятої Богородиці від’їжджаючих освятив та благословив на виконання покладених завдань протоієрей Євгеній Назаренко. Також отець Євгеній здійснив молебен за мир і спокій у державі.

– Жителі нашого міста та області шанують і поважають тих, хто захищає їх життя та майно від вогню, аварій та катастроф. Сподіваємось, що і на Донеччині вас так само поважатимуть за професіоналізм, мужність і самовідданість, – відзначив заступник начальника управління полковник служби цивільного захисту Вадим Янішевський у напутньому слові до підлеглих та побажав бійцям не допускати невиправданого ризику і суворо дотримуватись дисципліни, адже рідні чекають кожного живим і неушкодженим.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар