Житель Знам’янського району «врятував» землячці 5 тисяч гривень

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

На одному з ринків міста зловмисник поцупив з прилавка гаманець з грошима. Випадковий перехожий наздогнав злодія, а потім негайно зателефонував до міліції. Викрадені кошти правоохоронці вилучили та повернули потерпілій.

Як повідомили Першій електронній в СЗГ управління МВС України в Кіровоградській області, 31-річний житель міста Олександрія неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців, і не лише в Кіровоградській області. Раніше чоловік відбував покарання в іншій державі за вчинення злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків. Так закінчилася його поїздка на заробітки закордон.

Наразі в суді розглядаються матеріали кримінального провадження щодо вчинення зловмисником крадіжок на території малої батьківщини. Втім цей факт не зупинив олександрійця на шляху до отримання «легких» грошей.
Приїхавши до сусіднього районного центру, чоловік на місцевому ринку поцупив з прилавка гаманець з грошима, що належав власниці торгової точки.

«Кримінальна подорож» злодія завершилася затриманням на території вокзалу, звідки він планував автобусом повернутися до рідного міста. У зловмисника працівники міліції вилучили понад 5 тисяч гривень та повернули їх потерпілій.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Знам’янського МВ УМВС Андрій Гулий.

Зловмиснику загрожує до п’яти років обмеження чи позбавленні волі. Слідство триває.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар