Вихованці дитячого будинку побували в гостях у рятувальників (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Цього тижня працівники УДСНС в Кіровоградській області запросили вихованців кіровоградського дитячого будинку «Барвінок» відвідати музей пожежно-рятувальної служби.

Під час екскурсії діти дізналися про пожежу в Єлисаветграді 1834 року, що стала справжнім стихійним лихом для мешканців міста, про назви спеціальностей першого пожежного обозу міста та побачили його мініатюрну копію, побачили різноманітні види обладнання для гасіння пожеж, справжній бойовий одяг рятувальників та моделі пожежно-рятувальних автомобілів, починаючи з 1920-х років і до наших днів.

По закінченні екскурсії діти отримали нові брошури «Що варто знати юнацтву в непростий час», які були створені ГО «Спільна дія» за ініціативи та фінансової підтримки та народного депутата Станіслава Березкіна. У брошурах даються практичні рекомендації про дії у екстремальних умовах.

Рятувальники Управління ДСНС у Кіровоградській області завжди цікавляться життям дитячого будинку «Барвінок», що у Кіровограді. Спільно з педагогами проводять заходи та акції, спрямовані на те, щоб приділити діткам увагу та ближче познайомити їх з професією рятувальника і навчити правилам безпечної поведінки.

Прес-служба У ДСНС в області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар