В курці – мобілку, в цукерках – гроші знайшли у Кіровоградській виправній колонії

Мобільний телефон із курки-гриль вилучили працівники Кіровоградської виправної колонії облуправління ДПтСУ (№ 6), при догляді харчової передачі для засудженого 15 липня. А вже 16 липня намагалися передати 1100 грн у цукерках. 

15 липня 2014 року під час догляду харчової передачі від громадянина М., який прибув до установи, щоб передати її засудженому П.,  всередині курки-гриль працівниками відділу нагляду та безпеки Кіровоградської виправної колонії (№ 6) виявлено та вилучено мобільний телефон марки «Nokia 6300», що раніше був у використанні.

При заході до установи та перед початком проведення особистого догляду громадянину М. неодноразово пропонувалось здати заборонені речі для передачі в охороняємо зону, але він відповідав, що таких немає.

Матеріали про вилучення заборонених предметів та порушення громадянином М.  положення ст. 188 КпАП України разом з речовим доказом направлено голові місцевого суду Ленінського району міста Кіровограда для прийняття рішення щодо обернення даного мобільного телефону в дохід держави.

Про це повідомила Першу електронну Вікторія Балазюк, ст. інспектор  ГКАР Кіровоградської виправної колонії управління ДПтСУ в області (№ 6).

А  вже 16 липня поточного року, за попередньою оперативною інформацією оперативного відділу Кіровоградської виправної колонії (№ 6), під час догляду особистих речей та харчової передачі громадянки Г., яка прибула на короткострокове побачення до засудженого Д., в обгортках трьох шоколадних цукерок було виявлено та вилучено грошові купюри загальною вартістю тисячу сто гривень: одна купюра номіналом 100 гривень та  дві –  по 500 гривень.

По даному факту працівником колонії складено протокол про адміністративне правопорушення (ст. 188 КпАП України). Матеріали про вилучення заборонених предметів та адміністративне правопорушення громадянки Г. будуть направлені голові місцевого суду Ленінського району міста Кіровограда для прийняття рішення, повідомляє Олег Ткаченко, начальник оперативного відділу   Кіровоградської виправної колонії УДПтСУ в області (№ 6)  .

Поширити:

Залишити коментар:

коментар