Експерти назвали трьох лідерів Кіровоградщини

Організація Transition Democracy Fund (Великобританія) визначила трьох лідерів на Кіровоградщині, які мають найвищий електоральний рівень підтримки.

Про це повідомляє агенство УНІАН.

Transition Democracy Fund склав рейтинг депутатів-мажоритарників, які за станом на червень 2014 року мали найбільший електоральний рівень підтримки в своєму регіоні і діяльність яких оцінювалася експертами як необхідна і ефективна. У Кіровоградській області такими є Станіслав Березкін, Олександр Єдін, Сергій Кузьменко.

У кожній області за результатами комплексного дослідження Transition Democracy Fund виділив трьох лідерів, які обиралися у парламент по одномандатному виборчому округу в даному регіоні, діяльність яких можна оцінювати як ефективну і як таку, що користується популярністю серед населення і лідерів громадської думки з точки зору законодавчої діяльності і роботи у виборчому окрузі.  Згідно з результатами дослідження «2014: виклики для виборчого права України», найбільший запит населення та експертів на нові обличчя є в Дніпропетровській, Миколаївській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській областях.

Соціологічне опитування проведене за замовленням Transition Democracy Fund 10-18 червня 2014 року. Опитано 6400 респондентів старше 18 років в 320 населених пунктах на всій території України, крім Донецької, Луганської областей і Криму методом особистих інтерв’ю. Експертне опитування проводилося з 1 по 30 червня. У ньому взяло участь 152 експерти, лідери громадської думки та регіональні журналісти.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар