Обласна наукова бібліотека запрошує (анонс на 5-11 травня)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує на масові заходи, які відбудуться 5 – 11 травня:

З 5 травня Інтернет-центр ОУНБ запрошує на акцію «Будьмо ближчими». Ветерани і діти війни матимуть змогу – за допомогою скайпу (телефонного зв’язку) спілкуватися зі своїми рідними і близькими, які проживають в інших містах України та за кордоном БЕЗКОШТОВНО! Акція триває протягом тижня, до 11 травня. Скористатися послугами Інтернет-центру можна щодня, крім 9 травня.

6 травня об 11.00 в актовій залі ОУНБ відбудеться зустріч “Роки війни — століття пам’яті”, присвячена Дню Перемоги. Захід проводиться спільно з Кіровоградською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України та Територіальним центром соціального обслуговування Ленінського району м. Кіровограда. Завершить захід святковий виступ вокального самодіяльного колективу “Калинонька”.

6 травня о 14.00 у відділі мистецтв відбудеться «День пам’яті війни». Запрошуємо на захід учасників медіапроекту обласної бібліотеки ім. Чижевського «Голоси з війни» .

7 травня о 14.00 у відділі краєзнавства відбудеться презентація виставки реконструкцій портретів колекції науковця Олександра Чорного «Радянські генерали в історії Кіровоградщини 1941-1945 рр.».

ОУНБ повідомляє, що бібліотека 5, 6, 7 травня працює з 10.00 до 19.00. 8, 10, 11 травня працює з 10.00 до 18.00, 9 травня – вихідний.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар