Що просили дорослі і малі кіровоградці у Святого Миколая (ВІДЕООПИТУВАННЯ)

Сьогодні, 19 грудня, весь християнський світ відзначає День святого Миколая. За традицією, в цей день батьки вночі кладуть дітям подарунки під подушки, зберігаючи у таємниці свою причетність до подарунків, для того, щоб діти вірили у чудо, звершуване святим Миколаєм і вчилися милосердя в святого. Журналісти Першої електронної газети вирішили поцікавитися у дорослих та маленьких кіровоградців, що б вони хотіли отримати цього року у якості подарунку до Дня святого Миколая.

Про свої уподобання нам розповіли звичайні перехожі, а також вихованці старшої групи №4 дитячого ясла-садочку “Вогник”. Маленькі кіровоградці в переважній більшості бажали отримати у якості подарунку іграшки чи солодощі. А от дорослі мешканці нашого міста, серед різноманітних побажань, часто кортіли, щоб настав мир в нашій країні.

Сподіваємось, що Святий Миколай прислухається до побажань кіровоградців, і цей день буде щасливим для кожного з них. А головне, щоб Святий і милосердний Миколай наблизив той день, коли в Україні настане мир.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар