Народний депутат подарував жителям села на Кіровоградщині дитячий майданчик

Осіння негода не стала перепоною для відзначення чудової події в селі Малотимошівка Новоукраїнського району. Прекрасний сучасний дитячий майданчик в центрі села став справжнім подарунком для сільської дітвори.  

“Щоб казка стали реальністю, потрібно було докласти чималих організаційних та спонсорських зусиль. Коли я балотувалась на сільського голову, то обіцяла зробити місце для дозвілля дітей. Тож на особистому прийомі до народного депутата Станіслава Березкіна я звернулась до нього з проханням придбати та встановити у селі майданчик. Але й ми не чекали на усе готове. Усі разом розгребли територію, де раніше було несанкціоноване сміттєзвалище, обпиляли дерева. Територія, де мав бути встановлений ігровий майданчик, знаходиться поблизу дороги, тож ми звернулись до керівництва «УкрАгроКому» з проханням встановити нам 200 метрів огорожі”, – розповідає Малотимошівський сільський голова Алла Поліщук.

дитячий майданчик

Голова Благодійного фонду Станіслава Березкіна «Добротвір» Геннадій Солдецький  відзначив, що це вже не перший дитячий майданчик подарований дітлахам, але щоразу дитячі посмішки стають найкращим подарунком за докладені зусилля.

Говорячи слова вдячності від усієї громади, Нелія Ткачук сказала:  

“Ми щиро вдячні за проявлену турботу про наших дітей. Наша громада вже не вперше отримує допомогу від народного депутата Станіслава Семеновича. Це дуже добре, що нас чують і намагаються допомогти у вирішенні проблем. Тим більше, ми розуміємо, що як кажуть:  під лежачий камінь – вода не тече. Наш сільський голова Алла Поліщук завжди підтримує ініціативу громади і її співпраця зі спонсорами  вкотре є підтвердженням того, що лише спільними зусиллями ми можемо покращити наше життя”.  

unnamed (5)

Ця подія для сільської громади дійсно стала непересічною. Лавки, гойдалки, гірка та пісочниця подарували дітям справжню казку, яку принесли їм дорослі.

Олена Комісаренко для Першої електронної газети

Поширити:

Залишити коментар:

коментар