Нульова нічия «Зірки» з «Іллічівцем»

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У 14-му турі в гості до кіровоградської «Зірки» завітав маріупольський «Іллічівець».

Команду гостей тренує Валерій Кривенцов — фіналіст минулого розіграшу Юнацької Ліги чемпіонів. Багато гравців «Іллічівця» грали у тій юнацькій команді донецького «Шахтаря».

Перші хвилини зустрічі пройшли в обопільній боротьбі. Гра в атаці не виходила ні в кого. Створити небезпеку біля воріт суперника намагались Андрій Мостовий та Борис Баранець з боку «Зірки»,  Ярослав Олійник та Максим Жичиков з боку «Іллічівця», але всі потуги були марними.

У середині першого тайму гості видали ударну чотири хвилинку, коли нашу команду двічі врятував Паст після ударів маріупольців впритул. Найкращу нагоду забити гол у складі «Зірки» мав Григорій Баранець. Його удару зі штрафного трохи забракло влучності, хоча вболівальники на трибунах уже бачили м’яч у сітці воріт.

У другому таймі Сергій Лавриненко почергово кинув у бій Романа Локтіонова, Ігоря Загальського та Артема Щедрого. Але матч продовжувався у тому руслі, що і в першому таймі. «Зірка» мала нагоди, щоб відзначитись після стандартів, «Іллічівець» — у контратаках. Двічі головою після подач з кутового пробивав Ярема Каваців. Одного разу команду врятував Євген Гальчук, іншого разу м’яч пролетів вище поперечини.

Відзначитись в контратаці мав шанс Денис Безбородько, та з його ударом впорався Євген Паст, а Ярема Каваців виніс м’яч зі свого карного майданчику.

Тож, справедливим виглядає рахунок 0:0. Це той поєдинок, коли слід роздавати компліменти захисникам команд, а гравці атаки компліментів не заслужили.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар