У міськраді Кропивницького депутати посварились через нову назву міста і повернули у дві міські програми “Кіровоград”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У міськраді Кропивницького під час другого засідання п’ятої сесії депутати посварились на тему застосування нової назви міста у міських програмах.

Зокрема, депутат від Опоблоку Анна Ніжнікова запропонувала повернутися до питань про внесення змін до двох міських програм, у яких півгодини до цього змінили стару назву “Кіровоград” на нову “Кропивницький”.

Депутат міськради Володимир Смірнов попросив начальника юридичного управління міськради Марину Смаглюк прокоментувати законність застосування старої назви у міських програмах.

“Постанова Верховної Ради про перейменування Кіровограда у Кропивницький діє, тому наше місто законно носить цю назву. Але не поставити на розгляд міськради поправку від депутата міський голова не може”, – прокоментувала Марина Смаглюк.

Не дивлячись на законну дію Постанови про перейменування, більшість у міськраді підтримала ініціативу Ніжнікової – повернулись до розгляду внесення змін до двох міських програм і повернули туди стару назву “Кіровоград”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар