У Кропивницькому вшанували пам’ять загиблих у роки Другої світової війни

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Сьогодні у Кропивницькому з нагоди 72-ї річниці визволення України від нацистських загарбників відбулося покладання квітів до Вічного вогню на меморіальному комплексі “Фортечні вали”.
Пише сайт Кіровоградської ОДА.
В урочистостях взяли участь голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко, перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко, керівництво міста, ветерани, військовослужбовці, учнівська та студентська молодь, представники громадськості міста.
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять співвітчизників, які у роки Другої світової війни віддали свої життя за свободу та незалежність нашої держави.
Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко спільно із представниками обласної та міської влади також поклав живі квіти до пам’ятного знаку на Алеї пам’яті загиблим воїнам АТО, вшанувавши пам’ять українських героїв, які віддали свої життя за збереження суверенітету та територіальної цілісності України.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар