На “Вересневі самоцвіти” приїде 17 колективів з України та закордону

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Із 20 по 25 вересня на Кіровоградщині проходитиме 46-те всеукраїнське свято театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти»,  на яке приїдуть 17 українських та закордонних колективів.

Про це під час засідання організаційного комітету в Кіровоградській ОДА повідомила директор Департаменту культури, туризму та культурної спадщини Валентина Животовська.

“Кропивницький прийматиме 17 театральних колективів з України та закордону. Це – Вінниця, Ніжин, Херсон, Донецьк, Кропивницький, Київ, Черкаси, Запоріжжя, Дніпро, Львів, Гомель та Ізраїль”, – зазначила Валентина Животовська.

Цьогорічне свято присвячене 160-річчю з дня народження Миколи Садовського та відкриття 134-го театрального сезону. “Вересневі самоцвіти” проходитимуть на 4 майданчиках: театр ім. М. Кропивницького, обласний академічний театр ляльок, хутір Надія та с. Арсенівка Новомиргородського району.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар