Кропивничанок запрошують долучитись до флешмобу “Пишаюся материнством”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

1 серпня стартував Всесвітній тиждень грудного вигодовування. Він проводиться щорічно з 1 до 7 серпня у більш ніж 170 країнах світу і покликаний привернути увагу до важливості грудного вигодовування для здоров’я малюків.

Всесвітня організація охорони здоров’я рекомендує виключно грудне вигодовування для дітей щонайменше до 6-місячного віку, адже грудне молоко захищає малюка і дає йому можливість рости міцним і здоровим. Також це на 10% зменшує ймовірність виникнення у мами раку молочної залози, на 17% – серцевого нападу, на 25% – раку грудей у дівчат.

“Згідно із даними 1 з 10 жінок перестає годувати грудьми, тому що вона відчуває дискомфорт і незручність, перебуваючи з дитиною не вдома. На відміну від України, в Європі, Америці та навіть Азії в більшості громадських установ є спеціальні місця, де можна усамітнитися з малюком для годування.

Саме тому під час тижня грудного вигодовування в соціальних мережах компанія запускає флешмоб під хештегом #пишаюсяматеринством. Його мета – привернути увагу до актуальної для України проблеми, з якою, напевне, стикалася кожна мама – відсутності необхідних умов для годування малюка у публічних місцях. У цей період кожна жінка зможе приєднатися до активності та поділитися своїм досвідом, думкою та ідеями щодо облаштування комфортних зон для українських матусь”, – пишуть організатори.

Desktop

Поширити:

Залишити коментар:

коментар