У серпні, через ремонт, на трасі Знам’янка-Луганськ-Ізварине буде змінено рух

У серпні дорожники вестимуть ремонт шляхопроводу на ділянці км 40+612 дороги Знам’янка-Луганськ-Ізварине. Через це буде змінено рух автотранспорту цією ділянкою.

Про це повідомляє Прес-служба САД у Кіровоградській області.

Шляхопровід по автодорозі М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине (на м. Волгоград через міста Дніпропетровськ і Донецьк) перебуває у аварійному стані. Вже багато років фінансування на його ремонт не виділялося, тож як тільки в державному бюджеті передбачили фінансування, Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області приступила до роботи. Розпочали з підготовки проектно-кошторисної документації, яка відповідає сьогоднішнім цінам. На разі завершується процедура торгів і фактичні роботи планують розпочати уже в серпні.

Орієнтовна вартість об’єкту складає 9 млн. гривень.

На період ремонтних робіт буде змінено рух автотранспорту дорогами загального користування відповідно до схеми.

Рисунок1

Це дуже важливий об’єкт. Тут досить інтенсивний рух транспорту, тому треба зробити все швидко і якісно”, – говорить начальник відділу з організації та безпеки дорожнього руху САД у Кіровоградській області Олександр Палівода. – “Тож аби транспортний потік не заважав працювати дорожнім робітникам, ми розробили схему маршруту, щоб розвантажити шляхопровід. Так, це створить деякі незручності для учасників руху, але це виправдані і тимчасові незручності. Ми намагатимемося якнайшвидше завершити ремонт і відновити рух на даній ділянці”

Автошлях М 04 (Знам’янка — Луганськ — Ізварине (державний кордон з Росією)) — автомобільний шлях міжнародного значення на території України, .

Пролягає територією Кіровоградської, Дніпропетровської, Донецької та Луганської областей.

Починається у Знам’янці (Кіровоградська область), проходить через Олександрію, П’ятихатки, Дніпро, Новомосковськ,Павлоград, Покровськ, Селидове, Донецьк, Дебальцеве, Луганськ і закінчується на контрольно-пропускному пункті «Ізварине», далі до Волгограда в Росії.

Ділянка від Знам’янки до Дебальцевого відноситься до європейського автошляху E50 (Брест — Париж — Прага —Ужгород — Донецьк — Ростов — Махачкала), від Дебальцевого до Ізвариного — до маршруту E40 (Кале —Брюссель — Краків — Київ — Волгоград — Ташкент — Алмати — Ріддер).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар