Кіровоградці заборгували за теплопостачання понад 35 млн грн

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Станом на 16.01.2016 року заборгованість населення за надані послуги з централізованого опалення становить 35,4 млн грн – повідомляє ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА”.

Підприємство при нарахуваннях за послугу теплопостачання у грудні 2015 року керувалось в своїй роботі постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та послуги з централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню суб’єктами господарювання, які є виконавцями цих послуг» від 31.03.2015 року № 1171 та постановою Кабінету Міністрів України від 30.10.2015 року № 1037 «Про запровадження перерахунку вартості послуги з централізованого опалення залежно від температури зовнішнього повітря».

Проведення перерахунків за послуги з централізованого опалення, у разі їх ненадання або надання не в повному обсязі, зниження якості відповідних послуг здійснюються виключно на підставі Порядку проведення перерахунків за ненадання або надання не в повному обсязі, зниження якості послуг з централізованого опалення, постачання гарячої та холодної води і водовідведення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.02.2010 № 151.

Ознайомитися із станом розрахунків за послуги теплопостачання (поквартирно по кожному будинку) можна на  сайті  ДП “Кіровоградтепло”.

ДП “Кіровоградтепло” запрошує споживачів до абонентного відділу підприємства звірити стан розрахунків та оплатити наявну заборгованість за послуги з теплопостачання. Якщо Ви заборгували велику суму та не маєте можливості сплатити її одноразово, можна звернутись до абонентного відділу для укладення договору реструктуризації заборгованості.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар