Мешканців Кропивницького вчитимуть, як правильно викидати сміття

© Укрінформ

Минулого тижня підприємством “Екостайл” було встановлено перші баки роздільного збору сміття. Міський голова Кропивницького Андрій Райкович розпорядився провести роз’яснювальну роботу з мешканцями будинків, аби їм розповіли про роздільний збір побутових відходів.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

За словами очільника міста, більше десяти таких баків поставили на території ЖЕО №4, по одному у великих дворах інших ЖЕО, як експеримент Андрій Райкович звернувся до керівника ЖЕО №4 з вимогою провести роз’яснювальну роботу з мешканцями будинків, на всіх під’їздах і на контейнерах також написати оголошення щодо роздільного збору сміття.

“Навчіть людей, що і як збирати і вкидати, щоб ми на ранок не побачили розбиті нові контейнери або взагалі порожній майданчик. Така реальність і такий рівень культури, на жаль, – зауважив міський голова. – Перші етапи необхідно системно контролювати. І прошу “Екостайл” посилити заміну старих контейнерів, а ЖЕО активізувати ремонти та прибирання навколо майданчиків. Те, що ми бачили на Жадова, 21 – просто сором і антисанітарія, а поруч – дитсадок”.

Нагадаємо, у рамках пілотного проекту контейнери вже встановили в Дендропарку, Ковалівському парку та на деяких контейнерних майданчиках на території ЖЕО №4. До кінця тижня двокомпонентні контейнери встановлять біля будинків на вул. Волкова, 9 (к.1) вул. Героїв України, 30, 26, 12(к.4), вул.Попова, 26 (к.4), 15(к.2), 9(к.1), Конева, 23(к.1), Пацаєва, 10.

© kr-rada.gov.ua
Поширити:

Залишити коментар:

коментар