Вільшанщина поїхала переймати досвід успішних громад Дніпропетровської області

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© Facebook: Оксана Якуніна

У рамках програми DOBRE-USAID представники Вільшанського району Кіровоградської області поїхали переймати досвід створення та розвитку громад на Дніпропетровщині. 

Про це на своїй сторінці у Facebook написав регіональний менеджер проекту DOBRE Андрій Нагорний, інформує Перша електронна газета.

Окрім представників місцевого самоврядування Вільшанського району, до складу делегації входять і журналісти з Кіровоградщини.

Представники Вільшанського району наразі лише готуються до об’єднання. Тож у рамках навчального туру гості поспілкуються із керівниками успішних громад Дніпропетровщини, а також подивляться, як розвиваються ці громади. У плані – відвідини Покровської та Царичанської об’єднаних територіальних громад.

© Facebook: Андрій Нагорний
© Facebook: Оксана Якуніна
© Facebook: Оксана Якуніна
© Facebook: Оксана Якуніна
© Facebook: Оксана Якуніна
Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) - це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. Програма USAID DOBRE працює в 7 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Тернопільській.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар