Мосін і Кухаренко нещадно розкритикували роботу кропивницьких ЖЕО

© pomogator.in.ua

Сьогодні, 17 липня, під час наради з питань ЖКГ у міськраді Кропивницького заступник міського голови Олександр Мосін та начальник ГУ ЖКГ Віктор Кухаренко нещадно розкритикували роботу ЖЕО. Керівників ЖЕО звинуватили у неналеждному виконанні своїх обов’язків щодо утримання будинків та прибудинкових територій. Претензії навіть проілюстрували за допомогою слайд-шоу із зображенням близько двох десятків об’єктів.

Найбільше начальника ГУ ЖКГ Віктора Кухаренка обурив випадок з аварійними скляними рамами на під’їзді будинку по вул. Короленка, 26, яким опікується ЖЕО № 1.

“Громадська організація з Києва дзвонить у Кропивницький і задає питання про скляні віконні рами по вул. Короленка, 26. Чим займаються ваші майстри?”, – звернувся до керівниці ЖЕО № 1 Світлани Ковальової.

На що у відповідь почув стандартну фразу представників ЖЕО: “Цього немає у нас в тарифі”.

“Я вам зараз розповім, що у нас є в тарифі, а чого немає. – відповів Віктор Кухаренко. – Якщо скло падає, то у вас є інші фінансові надходження. Ви ж виконали ці роботи за якісь кошти!”.

Заступник міського голови Кропивницького Олександр Мосін наголосив, що подібних ситуацій, коли людям на голови падає скло, а балансоутримувачі бездіють, не повинно бути.

Крім того, на нараду завітали мешканці будинку по вул. Героїв України, 26, які теж поскаржилися на бездіяльність ЖЕО № 4. За словами місцевої жительки Ірини Пилипівни, вони вже декілька разів зверталися до ЖЕО і до управління ЖКГ щодо прибирання технічного поверху, який захаращений останками голубів та їх послід.

Слідом за цим у хід пішли і претензії щодо відсутності освітлення у місцях загального користування, розташування сміттєвих баків на проїжджій частині, тощо.

Вислухавши людей Олександр Мосін подякував їм за інформацію, а керівнику ЖЕО № 4 порадив опрацювати проблемні питання і вирішити їх.

“Прочитайте свою посадову інструкцію і забезпечте роботою кожного свого обходчика. Потім про це поговоримо”, – наголосив він.

Крім того, начальник управління ЖКГ розпорядився усунути всі озвучені недоліки і обстежити усі будинки, які перебувають на балансі міських ЖЕО і розпочати роботу з усунення своїх недопрацювань.

Пропонуємо до уваги читачів Першої електронної саме те слайд-шоу із недопрацюваннями кропивницьких ЖЕО, яке керівники управління продемонстрували на нараді.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар