Трасу “Кропивницький-Миколаїв” відремонтують за рахунок митниці

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Траса "Кропивницький-Миколаїв" / Джерело: Николаевские новости
Ремонт проблемної траси Кропивницький-Миколаїв планують здійснювати за рахунок коштів від митниці, Фонду соціально-економічного розвитку та Фонду регіонального розвитку.

Про це сьогодні, посилаючись на слова Президента України, повідомив голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко, передає кореспондент Першої електронної.
 
Як повідомляє сайт nikolaev24, у ході прес-конференції президент України Петро Порошенко розповів, звідки з’являться кошти на ремонт доріг і, зокрема, траси «Миколаїв – Кропивницький».

Відповідаючи на питання журналіста громадського кіровоградського телебачення, президент висловив упевненість, що за останні два роки відбулися кардинальні зміни в ситуації з ремонтом доріг.

Порошенко повідомив, що в першу чергу кошти будуть отримані від додаткових доходів митниці. Експеримент щодо перерозподілу позапланових митних доходів на дорожнє будівництво в минулому році проводився в західних областях країни та Одеській області. У цьому році він буде поширений на всі області України. На думку президента це, з одного боку, допоможе в боротьбі з корупцією на митниці, з іншого – спрямувати додаткові кошти на ремонт доріг.

Крім того, з ініціативи парламентської коаліції, на дороги планується спрямувати кошти, які можуть звільнитися в результаті репрофайлінга (реструктуризації- ред.) облігацій внутрішньої державної позики.

«Упевнений в тому, що все це (ремонт – прим.ред.) Буде стосуватися багатьох ділянок доріг, в тому числі і дороги на Миколаїв», – підсумував президент.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар