Вартість проїзду в автобусах Знам’янки стала вищою, ніж у Кропивницькому

засідання виконкому Знам'янської міськради / скріншот із трансляції

Сьогодні, 6 квітня, виконком Знам`янської міської ради погодив рішення Про встановлення тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах. Відтепер знам’янчани платитимуть за проїзд 5 грн.

Згідно з текстом проекту рішення, виконком погодив для ПП «Орбіта»,  ФОП  Постики С. М. та Цигульського М. В. тариф на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Знам’янка, що здійснюються у звичайному режимі руху  та  режимі руху  маршрутного  таксі,   в розмірі 5 грн. за  одну  поїздку.

Перевізники у обґрунтуваннях підвищення ціни традиційно вказали півдвищення мінімальної зарплати з 1 січня 2017 року та здорожчання паливно-мастильних матералів. Раніше у Знам’янці проїзд коштував 4 грн.

Рішення знам’янського виконкому вступає в силу з дня оприлюднення в міській газеті “Знамянські вісті”, тобто з суботи, 8 квітня.

Нагадаємо, 16 лютого, члени виконавчого комітету міської ради Кропивницького погодили пропозицію управління транспорту щодо встановлення граничної вартості проїзду перевізникам, які курсують у звичайному режимі руху до 4 грн, а перевізникам, які курсують у режимі маршрутного таксі – до 4,50.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар