На Кіровоградщині діють обмеження щодо перевезення дітей

Заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Коваленко розповів, що в області не планується особливих заходів щодо безпечного перевезення пасажирів. Проте додав, що на Кіровоградщині досі діють обмеження щодо перевезення дітей.

У зв’язку з ДТП, під час якої перевернувся автобус із кропивницькими дітьми, у Кіровоградській ОДА сьогодні, 5 грудня, провели позаплановий брифінг щодо заходів безпечного перевезення пасажирів.

«Слід виконувати звичайні правила дорожнього руху, вводити щось додаткове не вважаю за потрібне», – повідомив Сергій Коваленко.

Також на брифінгу в Кіровоградській облдержадміністрації він проінформував, що на деяких дорогах досі не налагоджене нормальне транспортне сполучення:

«В області досі діють обмеження щодо перевезення дітей. Воно не буде зняти доти, поки спецслужби не покращать стан дорожнього покриття. Сьогодні не всі шкільні автобуси змогли виїхати і довезти дітей на навчання».

Заступник голови Кіровоградської ОДА розповів про стан дітей, які 3 грудня потрапили в ДТП поблизу Дніпра:

«В автобусі знаходилось 34 дитини, в 16 діагностували травми – порізи склом, забої, перелами. Однак, основна травма все ж таки має психологічний характер, тому поряд з медиками працювали психологи», – додав Сергій Коваленко.

1

Читайте також: На перевізника, що транспортував дітей з Кропивницького до Дніпра, відкрито кримінальну справу

Поширити:

Залишити коментар:

коментар