У Кропивницькому закрили три гральні заклади. Відпрацювання продовжується

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На Кіровоградщині правоохоронці протидіють незаконному гральному бізнесу. З метою недопущення діяльності на території міста та області закладів, які надають населенню послуги з порушенням Закону України «Про заборону грального бізнесу», працівниками прокуратури, Управління захисту економіки в Кіровоградській області ДЗЕ НП України та Кіровоградського відділу поліції створено спільну робочу групу, яка працюватиме на постійній основі.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за статтею 203-2 Кримінального кодексу України «Зайняття гральним бізнесом», за одну добу правоохоронцями було відпрацьовано три заклади в обласному центрі.

Перевірені об’єкти розташовувалися в різних районах міста і працювали у цілодобовому режимі. У даний час поліцейські з’ясовують наявність у підприємців необхідного пакету дозвільних документів на здійснення такого виду господарської діяльності.

Для проведення відповідних експертиз правоохоронці вилучили близько 80 одиниць комп’ютерного обладнання, яке використовувалося для надання населенню послуг у сфері грального бізнесу, та кошти у сумі більше 40 тисяч гривень.

У подальшому за усіма фактами буде проведено ретельну перевірку та прийнято відповідне процесуальне рішення. Якщо вину власників закладів буде доведено, вони сплатять на користь держави штраф у сумі 950 тисяч гривень.

Відпрацювання продовжується.

1 (6) 2 (3) 3 (2)

За матеріалами Управління захисту економіки в Кіровоградській області ДЗЕ Національної поліції України

Поширити:

Залишити коментар:

коментар