У кіровоградця знайшли вдома арсенал зброї (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Умовне фото

У жителя Кіровограда працівники поліції вилучили арсенал зброї. Під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні 51-річного жителя обласного центру правоохоронці виявили чималу кількість зброї, запчастин до неї та набоїв. За зберігання заборонених предметів чоловікові загрожує до 7 років позбавлення волі.

У господарському приміщенні літньої кухні на стелажі працівники поліції виявили та вилучили чохол з тканини з предметом, схожим на автомат АКС 74У, в магазині якого знаходилось 6 предметів, схожих на набої калібру 5,45 мм, а також ще 10 предметів, схожих на набої, металеву цангу та 9 металевих маркерів.

Окрім того, за місцем проживання кіровоградця було виявлено предмети, схожі на 2 глушники, затвор і ствол, 35 деталей до зброї, які господар помешкання зберігав без передбаченого законом дозволу.

Вилучене направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

– Незважаючи на перебування під слідством за вчинення аналогічного злочину та пограбування, чоловік продовжував порушувати закон, – повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. – За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Триває досудове розслідування.

1 (16)

зброя

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції

ГУНП у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар