Афганець влаштував різанину у центрі Світловодська

© zbroya.info

Мешканець міста Сергій Б., 1969 року народження, ветеран Афганської війни, добряче відсвяткував 15 лютого знаменну дату. На урочистий мітинг не пішов, натомість “воював” з людьми у самісінькому центрі міста, озброївшись кухонним ножем. Двох чоловіків і жінку поранив.

Про це йдеться на сайті “Світловодськ“, повідомляє Перша електронна газета.

“До Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що невідома особа кидається на перехожих з ножем. На місце пригоди негайно виїхала група швидкого реагування та виявила 34-річного потерпілого чоловіка з проникаючим пораненням грудної клітини. Ще один чоловік і одна жінка отримали легкі тілесні ушкодження”, — повідомив нашому виданню Андрій Гулий, начальник Світловодського відділу поліції.

Потерпілих було негайно доставлено до лікарні. На сьогодні їх життю нічого не загрожує.

Небайдужі перехожі повідомили поліцейським, що зловмисник побіг в сторону дитячого садочка, де поліцейські його і наздогнали. У кишені чоловіка було виявлено та вилучено господарський ніж.

“Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років”, — додав Андрій Гулий.

© svetlovodsk.com.ua
Поширити:

Залишити коментар:

коментар