Біля Олександрії диміло сміттєзвалище

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© Моя Олександрія

Учора, 11 січня, відразу на декількох ділянках звалища поблизу Олександрії тліло сміття. Загальна площа ділянок становить близько 500 м².

Про це Моїй Олександрії повідомив начальник Олександрійської пожежно-рятувальної служби Дмитро Колесник.

За його словами, о 12.00 на звалище виїхали рятувальники. Встановлено тління і задимлення звалища на трьох-чотирьох ділянках, загальна площа яких становить близько 500 м².

“Відкритого горіння немає”, – зазначив Дмитро Колесник.

Міське звалище знаходиться на території Лікарівської сільради в 15-ти км від Олександрії по Кременчуцькому шосе.

Фото очевидця

    

Нагадаємо, 29 грудня на Балашівці спалювали гумові шланги, пластик, банки від моторних мастил та різне сміття. Вогонь загасили самі порушники, коли на місце події прибули співробітників спецінспекції.

В серпні в Кропивницькому комунальники за один день ліквідували відразу два несанкціонованих сміттєзвалища: біля контейнерних майданчиків по вулиці Разіна та поряд із Гаєм Десантників.

У ніч із 9 на 10 червня невідомі здійснили підпал відiбраних та упакованих гoрючих кoмпонентів на бобринецькому сміттєзвалищi і до ранку вогонь рoзповсюдився на значну теритoрію звалища. Наслiдки пожежі ліквідовують до 19 червня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар