Мешканець Кіровоградщини зберігав удома 1,5 кг марихуани

Чималу кількість наркотичного засобу вдома зберігав раніше судимий 47-річний житель Гайворонського району. За скоєне йому може загрожувати покарання – до 5 років ув’язнення.

«На території районного центру поліцейські зупинили мешканця одного з населених пунктів, який мав при собі речовину, схожу на марихуану. За цим фактом було розпочато кримінальне провадження, у рамках розслідування працівники поліції провели обшук за місцем проживання громадянина. У результаті в будинку чоловіка виявили кілька пакетів із висушеними нарковмісними рослинами загальною вагою близько півтора кілограма, які вилучено та направлено на дослідження», – розповів начальник Гайворонського відділу поліції Сергій Сірак.

Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

1 (16) 2 (13) 3 (8) 4 (6) 5 (5)

 Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар