У Світловодську шукатимуть найбільшу тарань

9 лютого на Кременчуцькому водосховищі в районі Рибоколгоспу відбудеться 1-й особистий Чемпіонат Світловодщини з підлідного вилову риби “Зимова таранка — 2014”, присвячений 60-річчю Світловодська.

Про це повідомляє інтернет-видання «Світловодськ».

Організаторами змагань є Громадська організація “Асоціація рибалок Світловодщини”, Управління молоді та спорту Світловодської міської ради, Сектор молоді та спорту Світловодської райдержадміністрації, Кіровоградрибоохорона.

Мета заходу – організація активного відпочинку мешканців м. Світловодська та району; популяризація любительського рибальства, пропаганда здорового способу життя та дбайливого ставлення до навколишнього середовища, проведення роз’яснювальної роботи серед рибалок.

До змагань допускаються всі бажаючі, зареєстровані до старту змагань. Діти з 10 до 16 років допускаються до участі тільки разом із батьками, а віком від 16 до 18 років — тільки з письмового дозволу батьків. Символічний стартовий внесок для участі у змаганні 5 грн., від якого звільняються жінки і діти, буде використано на організацію заходу: призи, юшку, кашу, чай.

Журі зараховуватиме такі види риб – тарань, окунь, підлящ, карась, ротань, бичок. Переможці отримають медалі, грамоти і призи.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар