«Spеаk Еnglish, малюк!» – бібліотека для дітей запрошує (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Анонс масових заходів обласної бібліотеки для дітей ім. Т. Г. Шевченка з 28 березня  по 3 квітня.

30 березня День іноземної мови «Spеаk Еnglish, малюк!». Діти разом з батьками матимуть нагоду познайомитися з художньою літературою англійською мовою та отримати корисну інформацію про найкращі школи та курси міста, де малюк зможе поглибити свої знання з іноземної мови.

30 березня о 14.30  запрошуємо всіх охочих користувачів здійснити віртуальну мандрівку «Країни та звичаї народів англомовних країн». Під час подорожі, кожен учасник заходу зможе дізнатися багато цікавих фактів про Великобританію та інші англомовні країни.

30 березня о 14 годині у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачів буде проведено бібліотечний урок «Вивчаємо англійську мову он-лайн».

1 квітня о 14.00 годині у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам відбудеться літературна дуель «Найкращий читець віршів англійською мовою».

1 квітня об 11 годині 30 хвилин Міжнародний день дитячої книги. Фахівці  відділу дитячого та сімейного читання запрошують учнів 1-2 класів взяти участь у «Андерсенівських читаннях», переглянути мультимедійну відео-подорож «Життя, схоже на казку» та познайомитися з книжковою виставкою «Великий казкар данського королівства».

1 квітня о 14 годині у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів відбудеться сміх-тайм «Хочете жити на втіху, частіше упадайте від сміху».

3 квітня о 13 годині запрошуємо до відділу естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів  на бібліотечне караоке: «Чарівний голос Кіровограда».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар