Чому кіровоградські рятувальники вчили комунальників?

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Працівники Управління ДСНС в області  продовжують активно проводити роз’яснювальну роботу серед населення щодо пожежної безпеки. Днями рятувальники провели заняття для працівників житлово-комунального господарства обласного центру, з тим щоб вони пояснювали необхідність дотримання правил пожежної безпеки громадянам, які звертаються до них по допомогу.

Під час заняття працівники пожежно-рятувальної служби поінформували присутніх про найпоширеніші причини виникнення пожеж та інших надзвичайних подій у житловому секторі, а також про способи їх попередження. Рятувальники нагадали основні правила безпечної життєдіяльності, способи й засоби індивідуального захисту, телефони екстрених служб. На завершення зустрічі учаникам було роздано пам’ятки та застерігаючі листівки з правилами, яких потрібно дотримуватись, щоб не спричинити пожежу у власному помешканні.

Прес-служба У ДСНС в області   

Поширити:

Залишити коментар:

коментар