Кіровоградщина працює над створенням книги про Андрія Гурічева, який загинув у зоні АТО

Учнівський та педагогічний колектив Златопільської гімназії працює над створенням книги про Андрія Гурічева і просить підтримки всіх небайдужих українців. Про це пише сайт “Новомиргород”.

“Ми робимо все можливе для вшанування памʼяті одного з кращих наших випускників, талановитого хлопця, чемпіона світу з пауерліфтингу, справжнього чоловіка й великого патріота нашої України – Андрія Гурічева, – розповідає директор гімназії Віталій Бирзул. – Однокласники героя зібрали гроші на памʼятну дошку, яка буде встановлена на приміщенні нашого навчального закладу. У гімназії буде створено куточок памʼяті Андрія Гурічева. Крім того, ми готуємо книгу спогадів про нього. У ній будуть зібрані інтернет-публікації, а також розповіді друзів, знайомих, родичів, бойових побратимів Андрія. Ми звертаємося до всіх, хто його знав – приносьте свої розповіді, у вас не так багато часу для цього, ми готові приймати текстовий матеріал та фотографії тільки до кінця вересня – книга майже готова!”.

Читайте більше: Андрію Гурічеву. Дякуємо, що ти був

Останній день, коли ви можете подати свої матеріали – 30 вересня. Звертайтеся у Златопільську гімназію або редакцію газети «Новомиргородські вісті».

Перші екземпляри ми видамо своїм коштом, потім порахуємо кількість бажаючих замовити книгу – й дізнаємося вартість одного примірника при такому тиражі.

Крім того, вже є положення про щорічне визначення «Золотої десятки гімназистів» – кращі учні, які мають в різних сферах діяльності, будуть отримувати премію імені Андрія Гурічева. Зараз шукаємо фінансування цієї справи

Ми зробимо все, щоб на прикладі цього юнака – кращого з кращих – виховати гідне його памʼяті молоде покоління, – підсумував Віталій Леонідович.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар