На Кіровоградщині сільський голова вимагав 3 тис. грн за земельне рішення

На Кіровоградщині викрито сільського голову та землевпорядника сільської ради на спробі отримати неправомірну вигоду  у розмірі 3 тис. грн.

Встановлено, що сільський голова у Маловисківському районі разом із землевпорядником вимагали у підприємця 3 тис. грн. Натомість, жінці обіцяли вирішити питання щодо отримання земельної ділянки.

«22 вересня жителька Маловисківського району передала сільському голові дві тисячі, а землевпоряднику тисячу гривень за сприяння в отриманні рішення сесії сільради про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки під будівництво складу. Передача грошей відбувалась у приміщенні сільської ради», – повідомляє перший заступник прокурора області Анатолій Гой.

«Завдяки ефективній координації в роботі правоохоронців вказані посадовці були викриті «на гарячому». На цей час у кримінальному провадженні, розпочатому за ч.3 ст.368 КК України, проводяться невідкладні слідчі дії. Наразі, фігуранти події затримані в порядку ст. 208 КПК України»,- зазначив перший заступник прокурора області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар